Кметът на Враца Калин Каменов и Валери Божинов официално подписаха договора

...
Кметът на Враца Калин Каменов и Валери Божинов официално подписаха договора
Коментари Харесай

Официално: Генерал Божигол се впусна в авантюра №15

Кметът на Враца Калин Каменов и Валери Божинов официално подписаха контракта на футболиста с Ботев Враца до края на годината. Двамата си стиснаха ръцете в името на едно потребно за клуба и играча партньорство през идните месеци.

" Излишно е да представяме Валери Божинов или да обясняваме какъв брой ще бъде потребен за Ботев Враца. Със сигурност всяко негово появяване с нашия екип ще увеличи интереса и към шампионата в Първа лига. Медийното внимание към договарянията ни през последните седмици го потвърди ", оповестиха от общинския футболен клуб.

" Всъщност договарянията завършиха за към 15 минути. Противно на думите, идващи от всевъзможни завистници Валери Божинов е извънредно непосредствен и правилен мъж, с който е наслаждение да се работи. Уверени сме, че ще даде всичко по силите си в името на клуба и триумфите на терена, споделиха още от управлението на Ботев (Враца).

Припомняме, че Ботев (Вр) е клуб №15 в кариерата на Валери Божинов, който преди време самичък се прогласи за Генерал Божигол.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР